تماس مستقیم با وکیل
09124464865
تماس با وکیل : 09124464865
امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
عبــاس آباد ، خیــابــان علـی اکـبــری
کــوچه فــرهاد ، پلاک 24 ، واحــد 7
مزاحمت تلفنی

مزاحمت تلفنی

گاهی برای اشخاص پیش می آید که افرادی به قصد آزار و اذیت روحی و روانی و بر هم زدن آرامش طرف و از هم پاشیدن زندگی وی و ایجاد مشکلات برای شخص اقدام به مزاحمت تلفنی می کنند که در این باب قانون گذار در ماده 641قانون مجازات اسلامی هر گونه مزاحمت برای افراد را جرم شناخته و به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد کرد.ما در این مقاله سعی داریم در رابطه با جرم مزاحمت تلفنی به تفسیر به توضیح بپردازیم.

منظور از جرم مزاحمت تلفنی چیست؟

جرم مزاحمت تلفنی عبارت است از اینکه فردی با استفاده از تلفن یا سایر وسایل مخابراتی، ضمن اشغال خط تلفن متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی، موجبات اذیت و آزار و سلب آسایش طرف دیگر را فراهم کند. مرتکب طبق قانون باید پاسخگوی عمل ناشایست خود باشد؛ مگر اینکه مرتکب با ارائه دلائلی به دادگاه ثابت کند که عمل او از روی حسن نیت بوده و با هدف مشروع صورت گرفته است.

نکته شایان توجه این است که قانون گذار صراحتا نامی از مزاحمت تلفنی نیاورده و هرگونه مزاحمت را جرم تلقی کرده است،اما باید توجه داشت که شخصی که اقدام به مزاحمت تلفنی کرده است باید در یک بازه زمانی بیش از یک بار تماس بگیرد.

 

نکته: اگر مزاحمت تلفنی  همراه با فحاشی،تهمت زدن،افترا و تهدید باشد شخص می تواند علاوه بر شکایت مزاحمت،شکایت دیگری هم کند و در صورت تعدد جرم برای او اشد مجازات در نظر گرفته شود.

 

بیشتر بدانید:مجازات جرم مزاحمت برای کودکان و زنان

 

مجازات جرم مزاحمت تلفنی برای بار اول

مزاحمت تلفنی اگر برای بار اول باشد تلفن شخص به مدت سه ماه با اختار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوط خواهد شد.

 

مزاحمت تلفنی برای بار دوم

اگر مزاحمت تلفنی برای بار دوم باشد تلفن آن شخص سه ماه با اختار کتبی قطع و تجدید ارتباط آن مستلزم تقاضای مشترک و پرداخت هزینه های مربوط خواهد بود.

 

مزاحمت تلفنی برای بار سوم

اگر مزاحمت تلفنی برای بار سوم باشد،شرکت مخابرات ارتباط تلفنی وی را به طور دائم قطع و اقدام به جمع آوری منصوبات تلفن کرده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد کرد.

 

راه های اثبات جرم مزاحمت تلفنی

1_اقرار مرتکب

2_شهادت شهود

3-علم قاضی

4_سایر دلایل و ادله کمک کننده به پرونده از قبیل صدای ضبط شده مزاحم و...

 

راه های شکایت از جرم مزاحمت تلفنی

برای طرح شکایت شخص متضرر می تواند یا به دادسرای محل زندگی مراجعه نموده یا با مراجعه به مخابرات محل زندگی موضوع را پیگیری کند.

دادگاه صالح به رسیدگی جرم مزاحمت تلفنی دادگاه کیفری دو می باشد.

 

آیا جرم مزاحمت تلفنی از جمله جرائم قابل گذشت است؟

جرم مزاحمت تلفنی از جمله جرائم قابل گذشت است که با رضایت شاکی پرونده مختومه می شود.

چگونه بهترین وکیل را بشناسیم؟

 مزاحمت تلفنی یکی از جرائمی است که باعث سلب آرامش و همچنین ایجاد مشکلات عده برای افراد می شود ، یک وکیل کارکشته  و با تجربه می تواند شمارا در این راستا در کمترین زمان و بالاترین سرعت ممکن به بهترین وجه یاری نماید. از آنجایی که اقامه دعوی در هر یک از جرایم حقوقی و کیفری همانند جرائمی که در پارتی های شبانه اتفاق می‌افتد در مراجع قضایی تنها یک بار امکان پذیر است( مگر مواردی که به موجب قانون ازاین قاعده مستثنی هستند) یک وکیل خوب و حرفه ای با توجه به داشتن راهکارها و دانشی که در قانون دارد می تواند شما را در تسریع روند پرونده یاری نماید تا در کمترین زمان و بالاترین سرعت ممکن به نتیجه مطلوب دست یابید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با جرم مزاحمت تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

86120774

86122587

 

تعداد بازدید صفحه : 715
سئوالات خود را در مورد مزاحمت تلفنی بپرسید :
CAPTCHA
محمد مومن زاده | وکیل پایه یک دادگستری
وکیل پایه یک دادگستری درباره من خدمات وکالت مشاوره حقوقی ویدئو ها دانستنی های حقوقی اطلاعات مراجع قضایی پرسش و پاسخ بررسی یک پرونده
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به محمد مومن زاده می باشد .
طراحی سایت و سئو : ایران طراح