تماس مستقیم با وکیل
09124464865
تماس با وکیل : 09124464865
امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
عبــاس آباد ، خیــابــان علـی اکـبــری
کــوچه فــرهاد ، پلاک 24 ، واحــد 7
مجازات روزه خواری در ملاء عام

مجازات روزه خواری در ملاء عام

 روزه  یکی از واجبات دین اسلام بوده و خداوند، مسلمانان را دعوت به انجام این عمل واجب، در ماه رمضان کرده است. شرع مقدس،روزه خواری  را گناه و حرام می‌داند. با این وجود، برخی از افراد، به دلایلی مانند بیماری و سفر، از این حکم واجب استثنا هستند و روزه گرفتن بر آن ها، واجب نیست؛ اما، این افراد نیز نباید در ملاءعام، مرتکب عمل روزه‌ خواری شوند.

در چه زمان روزه خواری جرم محسوب می شود؟

مطابق نظریه مشورتی با این که روزه خواری عمل حرام می باشد اما روزه خواری در ملاء عام در صورتی قابل مجازات است که باعث جریحه دار شدن عفت عمومی گردد، در غیر این صورت قابل مجازات نمی باشد.

 

مجازات روزه خواری در ملاء عام

 اگر روزه خواری در ملاء عام باعث جریحه دار شدن عفت عمومی  گردد مطابق با  ماده 638 قانون مجازات اسلامی مرتکب مجازات خواهد شد.قانون گذار در این ماده چنین اشعار داشته که  هر کس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می‌گردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده  روزتا دو ماه یا تا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم خواهد شد؛ که نوع مجازات درجه شش می باشد.

 

بیشتر بدانید:مجازات مصرف شرب خمر و مشروبات الکلی

 

روزه خواری در خلوت و تنهایی

همانطور که در متن قانون می بینید،گفته شده  علنا و در انظار عمومی، بنابراین اگر کسی مخفیانه و در جایی خلوت اقدام به روزه‌ خواری کند نباید عمل او را تظاهر به روزه خواری دانست.

در واقع کسی که در گوشه ای خلوت بدون جلب توجه با رعایت حرمت ماه رمضان اقدام به خوردن و آشامیدن می کند نباید مجازات شود؛ زیرا اگرچه عمل او حرام است اما بدون شکستن حرمت و احترام ماه رمضان انجام شده است.

 

پرسش: اگر شخصی عذر موجه پزشکی داشته و توانایی روزه گرفتن نداشته باشد و روزه خواری کند آیا مجازات می شود؟

پاسخ: اگر شخصی به دلایلی عذر موجه داشته باشد و در خلوت و تنهایی یا به گونه ای که علنا به قصد بی احترامی و جریحه دار کردن عفت عمومی نباشد و عمل روزه خواری را انجام دهد مجازات نمی شود.

چگونه بهترین وکیل را بشناسیم؟

در قانون مجازات اسلامی جرمی تحت عنوان روزه خواری  وجود ندارد اما با توجه به شرایطی می توان روزه خواری در ملاء عام را مصداق جرم جریحه دار کردن عفت عمومی  برای مرتکب در نظر گرفت و شخص را مجازات نمود.برای کاهش مجازات جرم روزه خواری در ملاء عام بهترین عمل آن است که با یک مشاور حقوقی و یک وکیل خوب مشورت گرفت.یک وکیل حرفه ای می تواند با تجربه و آگاهی کامل نسبت به قوانین به بهترین شکل ممکن مارا در روند پرونده یاری نماید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مجازات جرم روزه خواری در ملاء عام و دریافت مشاوره حقوقی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

86120774

86122587

 

تعداد بازدید صفحه : 458
سئوالات خود را در مورد مجازات روزه خواری در ملاء عام بپرسید :
CAPTCHA
محمد مومن زاده | وکیل پایه یک دادگستری
وکیل پایه یک دادگستری درباره من خدمات وکالت مشاوره حقوقی ویدئو ها دانستنی های حقوقی اطلاعات مراجع قضایی پرسش و پاسخ بررسی یک پرونده
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به محمد مومن زاده می باشد .
طراحی سایت و سئو : ایران طراح